laura se marita

Valeuuu! Se marita Laura!

Hodoronc tronc a venit vestea cea mare: Laura se-nsoara. Pardon, se marita! Si nu cu oricine, ci cu cel mai chipes boier din clanul Lucian, zis simplu Raducu. Cuplu tanar si frumos (de o stralucire aparte) au decis sa-si uneasca destinele…(bla bla)

 

Stati putin! Voi o stiti pe Laura?

 

E cea mai buna prietena a mea! O fata extraordinara despre care cineva ar trebui sa scrie o carte, nu doar un articol pe un blog. E persoana cu care am vorbit despre toate nimicurile posibile, lucruri la care nimeni nu sta sa se gandeasca. Cu ea am invatat cum sa desfac un fir de par in 64 si tot ea m-a invatat sa filosofez, haha.

Povestile noastre se terminau cand ne durea gatul, cand ne sunau parintii sau cand ne enervam una pe alta, dar niciodata nu se sfarseau pentru ca ajungeam la o parere clara despre ceva. Sunt superbe discutiile astea care nu stii de la ce au inceput si clar nu stii unde duc. Povestile astea nu au nevoie de argumente, de propozitii clare, de cuvinte bine articulate ca sa se intample, ci doar de cineva care sa te lase sa vorbesti, sa asculte. Laura si eu nu am fost mereu bune ascultatoare, dar noi gandim la fel, iar cand o ascultam pe ea vorbind, era ca si cum ma ascultam pe mine.

Laura se marita, ma bucur pentru ea, dar sper sa nu ma lase fara discutiile noastre. Cine nu-i egoist?

inelul

Ceremonia de „vedere a inelului”

P.S. Lasa Radu, ai si tu calitatile tale, dar si plin de prieteni care sa scrie despre tine! :)

Comments

comments