perseverenta

Lucruri descoperite pe pielea mea (1)

Nu, nu vorbesc de vreo ciuperca sau un cos razlet, ci de niste lucruri pe care le constientizez abia dupa ce am trait ceva mai aparte. Recent, am descoperit cat de importanta e perseverenta in tot ceea ce faci.

Stiu, maine lucrezi, nu ai chef, ti-ai luat prea multe sarcini in perioada asta, trebuie sa iesi in oras cu prietenii, ti-e lehamite, te simti rau, ti se scurge ochiul. Daca iti zic ca astea sunt scuze te prinzi in gura cu mine ca nu inteleg, ca nu stiu cum e sa fii tu, ca mi-e usor sa vorbesc… Stiu asta pentru ca la fel faceam/fac si eu; imi gaseam/gasesc scuze pentru amanare – e comod.

Din pacate, singura persoana care pierde esti tu. Devii mai moale, mai putin spontan, lasi lucrurile sa se intample in voia lor. Nu faci pasi spre obiectivele tale; Eventual, dupa o cafea buna o sa te mai apuce dragul de a face ceva, dar dupa ce trece drogul, trece si cheful.

Perseverenta inseamna sa faci ceva zilnic pentru obiectivul tau. Daca vrei sa fii mai increzator, fa un lucru traznit fara sa iti para rau; daca vrei o masina, cauta modalitati sa faci si sa strangi bani, aca vrei sa fii fericit, zambeste chiar acum.

Mi-am propus sa fiu perseverenta prin blogul asta, sa fac zilnic ceva pentru el. Mi-l doream de mult timp, dar I loved procrastinating si iacata!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.