autobus

5 lucruri anti-plictiseala de facut pe autobus

Circuli des cu un mijloc de transport in comun? Mai pe alta limba – faci naveta cu busu’? Daca da, cu siguranta te plictisesti ingrozitor! Ai mai jos 5 metode anti-plictiseala bune de pus in practica pe autobus. Sunt convinsa ca nu dau gres la cata lume le incearca!

1. Cearta-te cu cineva!

Daca n-ai cu cine, ia-l pe sofer la rost. Nu stii cum sa incepi? Incearca: Baaa, da nu vezi unde-i statia?, Baaa, cum conduci asa? sau pur si simplu F%*@%6&#2 &$@@%@$!

Sau daca nu poti asa, ia-ti inima-n dinti si apasa butonul de oprire chiar daca nu cobori. Apoi se cearta soferul cu tine si ai scapat de-o grija.

2. Nu-ti lua bilet!

Calatoria ta cu autobusul va fi plina de adrenalina. Urmareste daca sunt controlori in fiecare statie – daca ii vezi scoti repede biletul de urgenta si-l compostezi rapid rapid. Daca te-au vazut, te certi cu ei…dar tot castigat ramai!

3. Plimba-te de colo colo

O metoda anti plictiseala perfecta in special cand autobusul e foarte aglomerat este sa parcurgi tot autobusul, sa treci pe la toti tovarasii tai, sa ii saluti si sa ii intrebi de…viata. Pe langa cursa de obstacole, vreo doi-trei oameni se vor si certa cu tine – double win!

Nu ai cu cine sa schimbi o vorba? Ocheste un batranel si discuta despre vreme sau despre cat de grea e viata, cat de rai sunt oamenii, cat de nepoliticosi tinerii etc. La sfarsitul calatoriei veti fi prieteni la catarama.

4. Fa-i ochi dulci unei fete dragute

Pe autobus e locul perfect sa flirtezi. Spatiu intim, liniste, nimeni nu se uita la tine…perfect! La inceput holbeaza-te la tinta iar cand ai contact vizual, trimite-i o bezea.

Timpul trece repede, ochiul vede frumos, baiatu’ poate primeste un dat-de-ochi-peste-cap. Nimic de pierdut.

5. Fa combinatii

Sigur ai un telefon pe care il poti da in schimbul unui sistem audio, o masina de tocat carne, sau un ceas chinezesc smecher. Nu?

Cand vrei sa faci combinatii incepe simplu cu intrebarea „Ce dai pe el?” si totul se rezolva.

Sper ca ti-am fost de folos! Vad des in practica metodele astea si sigur e ceva de capul lor. Vii si tu cu alte sfaturi?

Comments

comments